Reklam

Softonic incelemesi

Alfabe Harf İsimlerini Okumayı Öğrenin (Anaokulu)

Kaptan Kedi ile ABC Harfleri Öğren, anaokulu çocuklarının alfabeyi öğrenmesi için tasarlanmış bir eğitim oyunudur. Oyun yedi sete ayrılmıştır: ABC, DEF, GHIJ, KLMN, OPQR, STUV, WXYZ. Her set, çocukların harf tanıma, harflerin şekilleri ve onları kelimelerde ve alfabetik sıralamada bulma becerilerini geliştiren farklı etkinlikler içerir.

Oyun, çocukları öğrenmeye motive etmek için eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde tasarlanmıştır. Her etkinliği tamamladıkça, öğrendikleri harflerle bir tekne inşa ederler. Oyun, harf balıklarını avlama, bulmaca parçalarıyla harfleri birleştirme ve büyük ve küçük harfleri ayırt etme gibi etkinlikleri içerir.

Harflerin seslerini öğretmeyen bir oyun olduğunu belirtmek önemlidir. Intellijoy, bu amaçla ayrı bir uygulamaya sahiptir: Kids ABC Phonics. Kaptan Kedi ile ABC Harfleri Öğren, Okuma Müfredatı Serisi'nin ilk uygulaması olup, Kids ABC Trains, Kids Learn to Read ve Kids Sight Words uygulamaları ile devam eder.

Genel olarak, Kaptan Kedi ile ABC Harfleri Öğren, anaokulu çocuklarının alfabeyi eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde öğrenmeleri için mükemmel bir uygulamadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Learn to Read Alphabet Letter Names (Kindergarten) hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Learn to Read Alphabet Letter Names (Kindergarten) denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam